Linde Lambrechts - Psychologe Grobbendonk
praktijk voor psychotherapie
<i>Linde Lambrechts</i>

Linde Lambrechts

CORONAVIRUS MAATREGELEN

Vanuit onze beroepsvereniging hebben wij enkele richtlijnen gekregen om onze werking zo normaal mogelijk te laten verlopen. Gedurende de periode dat de strenge maatregelen in verband met het coronavirus van kracht zijn worden we geadviseerd om te werken met online sessies. Dit wil zeggen dat de voorkeur gaat naar sessies via videochat in een beveiligde omgeving (meer info op www.whereby.com).
Voor de betaling vragen wij om beroep te doen op overschrijving of de mobiele app.

PRAKTISCH

Er hoeft op voorhand niets op uw computer/laptop/smartphone/tablet geïnstalleerd te worden. (Echter bestaat er wel een app voor smartphones en tablets, indien u wenst kan u deze op voorhand installeren.) Voor de sessie krijgt u eenvoudigweg van mij een link toegezonden. Als u op deze link klikt zal u doorverwezen worden naar de beveiligde online sessie. Eventueel kan ik u telefonische begeleiden in dit proces om eventuele technische problemen te verhelpen.

Ik begrijp dat dit niet voor iedereen evident zal zijn, maar ik vertrouw erop dat met wat flexibiliteit en solidariteit de zorg voor zoveel mogelijk cliënten op deze manier gewaarborgd kan blijven.

Aarzel niet mij te contacteren op
lambrechts.linde@telenet.be bij verdere vragen!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring beter te maken. Indien u verder gaat verklaart u zich hiermee akkoord.