Linde Lambrechts - Psychologe Grobbendonk
praktijk voor psychotherapie
<i>Linde Lambrechts</i>

Linde Lambrechts

CORONAVIRUS MAATREGELEN

Vanuit onze beroepsvereniging hebben wij enkele richtlijnen gekregen om onze werking zo normaal mogelijk te laten verlopen. Vanaf 25 mei 2020 zijn face to face sessies in de praktijk weer mogelijk, video sessies blijven echter de voorkeur houden. Voor de betaling vragen wij om beroep te doen op overschrijving of de mobiele app.

PRAKTISCH VIDEO SESSIE

Er hoeft op voorhand niets op uw computer/laptop/smartphone/tablet geïnstalleerd te worden. (Echter bestaat er wel een app voor smartphones en tablets, indien u wenst kan u deze op voorhand installeren.) Voor de sessie krijgt u eenvoudigweg van mij een link toegezonden. Als u op deze link klikt zal u doorverwezen worden naar de beveiligde online sessie. Eventueel kan ik u telefonische begeleiden in dit proces om eventuele technische problemen te verhelpen.

PRAKTISCH FACE TO FACE
  • Ik zou u willen vragen om pas op het uur van de afspraak naar de praktijk te komen, de wachtzaal en het toilet zullen niet toegankelijk zijn. Indien u vroeger aankomt gelieve dan in de wagen of buiten te wachten.
  • Na het aanbellen zal de voordeur vanop afstand open gedaan worden. In de inkom zal ontsmettingsmiddel staan, ik vraag u vriendelijk om de handen te ontsmetten nog voordat u de trap op gaat.
  • U raakt, indien mogelijk, bij voorkeur de leuning niet aan. Ook de deur van de praktijk zal voor u geopend worden.
  • In de praktijkruimte is de opstelling gewijzigd zodat 1,5m afstand zeker gegarandeerd kan worden. Ook zal er een plexischerm voor handen zijn. Verder zal er zo veel mogelijk gewerkt worden met de ramen open om maximaal te verluchten.
  • De betaling van de sessies verloopt bij voorkeur via overschrijving of mobiel.

Ik begrijp dat dit niet voor iedereen evident zal zijn, maar ik vertrouw erop dat met wat flexibiliteit en solidariteit de zorg voor zoveel mogelijk cliënten op deze manier gewaarborgd kan blijven.

Aarzel niet mij te contacteren op
lambrechts.linde@telenet.be bij verdere vragen!

Stacks Image 25

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring beter te maken. Indien u verder gaat verklaart u zich hiermee akkoord.