Linde Lambrechts - Psychologe Grobbendonk
PRAKTISCH

Tarieven 2019:
Intake: 65 euro
Consultatie: 60 euro

Interessant om weten is dat sommige ziekenfondsen in een tegemoetkoming voorzien. Hiervoor kan je best je eigen ziekenfonds raadplegen.

Vanaf heden is het ook mogelijk om mobiel te betalen via je bank app / bancontact app op de smartphone.

 
Afspraak Annuleren:
OPGELET: Voor alle afspraken gelden dezelfde annulatievoorwaarden. Dit wil zeggen dat u (telefonisch) één werkdag op voorhand dient te annuleren. Niet tijdig geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht. Het tarief voor een niet nagekomen of te laat afgezegde afspraak is het volledige bedrag van de geplande afspraak.

Contact:
Papenbergstraat 1B
2280 Grobbendonk

Tel: 0475/67.33.13
lambrechts.linde@telenet.be
(erkenningsnummer: 882111515)


Routebeschrijving:
Komende van Lier - Emblem volgt u de Oostmalsesteenweg die overgaat in de Liersebaan. Kort na de verkeerslichtenlichten draait u schuin rechtsaf richting Viersel-Grobbendonk. U volgt deze baan tot net binnen de bebouwde kom van Grobbendonk. Aan het eerste kruispunt slaat u rechtsaf (Waterwinningsstraat) en de eerste straat rechts is de Papenbergstraat.

Komende van Ranst - Broechem volgt u de Massenhovensesteenweg die na de verkeerslichtenlichten overgaat in de Liersebaan. Kort na de verkeerslichtenlichten draait u schuin rechtsaf richting Viersel-Grobbendonk. U volgt deze baan tot net binnen de bebouwde kom van Grobbendonk. Aan het eerste kruispunt slaat u rechtsaf (Waterwinningsstraat) en de eerste straat rechts is de Papenbergstraat.

Komende van Massenhoven - Zandhoven volgt u de Liersebaan/Ringlaan tot aan de verkeerslichten. U slaat rechtsaf richting Viersel. Op het einde van de baan slaat u linksaf en volgt u de Herentalsebaan/Dennenlaan/Vierselbaan tot net binnen de bebouwde kom van Grobbendonk. Aan het eerste kruispunt slaat u rechtsaf (Waterwinningsstraat) en de eerste straat rechts is de Papenbergstraat.

Komende van Herentals - Bouwel -Nijlen neemt u aan het kruispunt tussen de Liersesteenweg en de Herentalsesteenweg (Taverne De Lindekens) de afslag richting Grobbendonk. U volgt de hoofdbaan door het centrum van Grobbendonk. Net voordat u de bebouwde kom terug verlaat, vlak voor het kruispunt richting Pulle, neemt u de straat links (Waterwinningsstraat). De eerste straat rechts is de Papenbergstraat.

Komende van Zandhoven - Pulle neemt u in Zandhoven op het ronde punt de afslag richting Pulle. U rijdt deze baan volledig ten einde tot in Grobbendonk. Aan het kruispunt slaat u even linksaf (Vierselbaan) en meteen weer rechtsaf (Waterwinningsstraat). De eerste straat rechts is de Papenbergstraat.

© 2017 Contact Me